Events Events

Experiment-driven e-handel: 3 sätt att maximera ROI på dina digitala investeringar

Frukostseminarium Generator Stockholm Torsgatan 10, 111 23 Stockholm, Sweden 15 maj, kl. 8.15-11.00

Anmälan

Du må oppgi kontaktinformasjonen din for å få tilgang til dette innholdet. Dette betyr at vi av og til inviterer deg til Optimizely-arrangementer og webinarer og sender deg bransjeinnsikt og produktnyheter.

Optimizely lagrer og behandler dine personlige data slik vi har beskrevet det i vår Personvernerklæring. Du kan trekke samtykket ditt når som helst.

I bakvattnet av en digital våg följd av pandemin lever vi plötsligt i en tid som kallas ”The Great Uncertainty”. Hos många företag är marknadsförare och e-handlare under ännu mer press än vanligt att leverera kortsiktiga resultat, visa på ROI och minimera risker.   

Välkommen till en inspirerande frukostföreläsning där vi presenterar tre strategier för att lyckas med experimentering, med förbättrad ROI och ökad lönsamhet som resultat. 

 Vi kommer även att vägleda er genom alla faser; från att komma igång med experimentering till att skapa en lärande kultur och organisation för att möta framtidens ovissheter.  

Tider: 

8.15-9.00
Registrering & frukost 

9.00-10.00
Strategier för förbättrad ROI och ökad lönsamhet 
Mårten Bokedal, Product Strategy Director  
Kom igång med experimentering och bygg en lärande organisation  
Matilda Johnsson, Senior Engagement Manager, Experimentation Services 

10.00-11.00
Runda bords-samtal och utrymme för frågor 

Du är välkommen att bolla idéer och få svar på frågor, exempelvis om hur du kommer igång med konverteringsoptimering, vilka utmaningar som finns och hur du överbrygger dem etc.