Events Events

Framtidssäkra ditt digitala ekosystem med Optimizely headless

Ett större antal besökare i fler kanaler, ställer allt högre krav på att också skapa en enhetlig upplevelse i alla kanaler. Men hur maximerar du effektiviteten genom att möjliggöra att innehållet som skapas i Optimizely CMS delas över flera olika applikationer och gränssnitt?

Anmäl dig till webinaret

Du må oppgi kontaktinformasjonen din for å få tilgang til dette innholdet. Dette betyr at vi av og til inviterer deg til Optimizely-arrangementer og webinarer og sender deg bransjeinnsikt og produktnyheter.

Optimizely lagrer og behandler dine personlige data slik vi har beskrevet det i vår Personvernerklæring. Du kan trekke samtykket ditt når som helst.

I detta webinar kommer vi att prata om hur du med marknadens modernaste teknik kan få det bästa av två världar. Ett användarvänligt CMS för redaktörer och marknadsförare, i kombination med flexibiliteten att kunna dela innehåll med andra applikationer på ett sätt som utvecklare föredrar.

Detta kommer vi bland annat diskutera:

  • För -och nackdelar med headless, om det är något för din organisation, samt exempel på use-cases
  • Olika sätt som företag har använt sig av Optimizely headless CMS, och hur Content Graph kan komma att revolutionera utvecklingen av Optimizely Digital Experience Platform
  • Exempel från Norges Bank om hur de använde sig av Content Graph för att dela innehållet i Optimizely CMS i andra applikationer

Datum: 7 juni
Tid: 10-11

Anmäl dig och få en inspelad version skickad till dig i efterhand.

Talere

a man in a suit

Mårten Bokedal

Director Product Strategy Nordics, Optimizely
a person wearing headphones

Jonas Bergqvist

Director Software Engineering
a man with a beard smiling

Balder Ulfeng

Senior Consultant Backend, Epinova

Lars Øyvind Bodahl

Project Manager, Epinova
a man with a beard

Andreas Andersen

Spesialrådgiver, Norges Bank