Events Events

Trendspaning 2022 – E-handel och konsumenttrender

Anmäl dig här

Du må oppgi kontaktinformasjonen din for å få tilgang til dette innholdet. Dette betyr at vi av og til inviterer deg til Optimizely-arrangementer og webinarer og sender deg bransjeinnsikt og produktnyheter.

Optimizely lagrer og behandler dine personlige data slik vi har beskrevet det i vår Personvernerklæring. Du kan trekke samtykket ditt når som helst.

Cirkulär konsumtion, programmatic commerce, dark stores, ghost kitchens, d2c och metaverse. Antalet nya uttryck och svängningar inom handeln har nog aldrig varit så många som nu.

Men vilka trender kommer vara bestående och är det verkligen så att kundernas beteende förändrats i takt med deras uttalade preferenser?

Välkommen till Trendspaning 2022 där vi med hjälp av färsk statistik och expertis i form av Pelle Pettersson, VD Omniarch, tar tempen på e-handeln och trender vi ser på marknaden.

Under 45 minuter kommer du bland annat få:

  • Benchmarkdata för kanaler, konvertering, enheter och trafikkällor baserat på 150 e-handelssajter och 1.5 miljarder unika shoppingsessioner
  • Konsumenttrender och köpattityder baserat på en undersökning av 5000 respondenter
  • Trender och tips på hur du lyfter din e-handel till nästa nivå

Självklart kommer vi även köra ”Trend eller fluga”, där du har möjlighet att rösta fram de trender som du tror kommer att överleva den första hajpcykeln.

Kan du inte se det live? Ingen fara, en inspelad version kommer skickas till dig efteråt om du anmäler dig.

Talere

a man wearing a white shirt

Pelle Pettersson

VD
a man in a suit

Mårten Bokedal

Optimizely

Director Product Strategy Nordics