Pressemeldinger

Fem nytänkande vinnare tar hem Episerver Awards 2014

Nu har Episerver Awards 2014 delats ut – priset som premierar framgångsrika och inspirerande projekt, webbplatser och tekniska lösningar som byggts på Episervers plattformar.

Detta är sjätte året i följd som Episerver Awards avgörs. En nyhet för årets pris är att den professionella juryn med sju personer har fått dela uppgiften att utse vinnarna med allmänheten. Alla har nu kunnat rösta fram sina favoriter via nätet.

Fem pristagare har utsetts i lika många kategorier bland de 84 nominerade. I kategorin Bästa webb B2C var konkurrensen så tuff att juryn även delade ut ett hedersomnämnande, som gick till omsorgsföretaget Humana.

 – Vi har sett många bidrag som visar prov på nytänkande och håller väldigt hög nivå, såväl kreativt som tekniskt. En tydlig trend som samtliga vinnare illustrerar väl är att det idag är ett måste att ha en responsiv webbplats, som ger en riktigt bra upplevelse även för mobila besökare, säger Anna Bellman, kommunikationsstrateg och jurymedlem för Episerver Awards 2014.

 Årets vinnare av Episerver Awards är:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bästa intranät: Thomas Cook, med partner Nansen

Ur motiveringen: “har med stor lyhördhet för sin målgrupp lyckats skapa mer än bara en modern sajt, de har åstadkommit en social mediaplattform som används lika mycket från mobila enheter som från datorer.

Kriminalvården

Bästa webb offentlig sektor: Kriminalvården, med partner Webking

“En fängslande sajt som man vill stanna kvar på.”

IVT Värmepumpar

Bästa webb B2C: IVT Värmepumpar, med partner Zooma.

“Lyckas både engagera och inspirera för sin produkt på ett beundransvärt sätt”.

Ejendals

Bästa webb B2B: Ejendals med partner Knowit.

En snygg webb som både skapar köplust och lojalitet”

Intersport

Bästa e-handel: Intersport med partner Avensia:

“Har tagit ett första steg mot att skapa en verkligt lojal kundkrets genom att medvetet inspirera till en aktiv och sund livsstil och inte bara uppmana till produktköp.”

För ytterligare information, kontakta:

Jenny Westerberg, marknadschef Sverige, 070-140 71 40, jenny.westerberg@Episerver.com

 

Episerver är ett svenskt programvaruföretag som utvecklar en ledande plattform för digital marknadsföring och e-handel. Episervers plattform kombinerar innehållshantering, e-handel och marknadsföring i flera kanaler för att stödja strategisk

Om Optimizely

Optimizely hjelper virksomheter med å skape unike digitale opplevelser for sine kunder, med målbare forretningsresultater. Optimizely Customer Digital Experience Platform ™ kombinerer innhold, e-handel, data og personaliseringstjenester i en enkelt plattform som gir en 360 graders tilnærming til digitale tjenester - fra intelligent optimalisering og personalisering til lead-generering og konvertering med støtte for gjenkjøp. Alt levert med enestående enkelhet for redaktører og markedsførere.

Optimizely, som sitter i sentrum av økosystemet for digitale opplevelser, gir virksomheter muligheten til å omfavne nye trender og strategier for transformasjon og levere enestående opplevelser for sine kunder, både for det som skjer av interaksjon og transaksjon - uavhengig av hvilken kanal kunden engasjeres i.