Synkroniser e-post- og kundedata fra Hubspot med Data Platform.

OVERSIKT

HubSpot Marketing Data Sync-appen lar deg synkronisere segmentene og dataene dine fra Data Platform til HubSpot for målretting av e-post og arbeidsflyter, samt berikelse av kundeprofiler.

KONFIGURASJON

Klikk på fanen Settings på denne siden og autoriser HubSpot-kontoen din ved å:

  • Klikke på Authorize-knappen:
  • Velge HubSpot-kontoen du ønsker å koble til og klikke på Choose Account
  • Klikke på Tillat i popup-vinduet for Data Platform App-tillatelser (Vennligst se bort fra Data Platform-navnet mens vi gjennomfører rebranding!)
  • Da er du ferdig!

SLIK BRUKER DU DET

Følg disse trinnene for å synkronisere segmentene og dataene dine fra Data Platform til HubSpot:

  • Naviger til CAMPAIGNS-delen av Data Platform via toppnavigasjonen (Hvis du ikke ser denne, kontakt din customer success manager)
  • Klikk på den blå knappen Create New Campaign øverst til venstre på skjermen.
  • Velg ONE-TIME hvis du synkroniserer segmentet/dataene dine én gang, eller velg BEHAVIORAL hvis du setter opp en automatisert synkronisering
  • Først, gi synkroniseringen et beskrivende navn øverst til venstre:
  • På venstre side kan du enten velge et eksisterende segment, velge et eksisterende segment og redigere eller klone for å gjøre oppdateringer, eller opprette et nytt segment direkte i grensesnittet. Når du har valgt segmentet, klikker du på APPLY i midten til høyre:
  • Klikk på TOUCHPOINTS for å utvide seksjonen og klikk på Touchpoint 1-rektangelet -> velg HUBSPOT MARKETING som kanal
  • Følg trinnene i HELP-nedtrekksmenyen øverst for å konfigurere synkroniseringen
  • Når synkroniseringen er konfigurert, klikker du på SAVE øverst til høyre
  • Klikk nå på navnet du ga synkroniseringen for å gå tilbake til planleggingsskjermen:
  • I midten til venstre på skjermen klikker du på Select start time and schedule og konfigurerer startdato/-klokkeslett og frekvens for synkroniseringen hvis du gjør en atferdsbasert synkronisering.
  • Til slutt klikker du på SAVE og deretter GO LIVE øverst til høyre for å starte synkroniseringen i henhold til planen din!